Amassadörer

Daniel Steen

30 Jordsnurr

Lic. Personlig tränare och Kostrådgivare.
Styrketräning ca: 12år
Crossfit: 1 år.
Egen företagare och delägare av Enkelt Never Satisfied.
www.enkeltneversatisfied.se

Varför Oasen?

Oasen erbjuder möjligheter, lösningar och mängder av olika träningsformer. Oasen är det enda gymmet i Trelleborg som erbjuder precis allt.

Själv har jag under större delen av min karriär hållet till i gymmet bland maskiner och fria vikter.
Jag har dock tack vare Oasens mångsidighet även fått chansen att testa på pass så som Core, indoorWalking, Yoga, Funktionell träning, Mobilitetsträning med mera.

Jag har även det senaste året tagit steget utanför min egen box och in i Oasens box med Crossfit i siktet. En välkomnande plats med fantastiska instruktörer o otroligt mycket kärlek, svett och ryggdunk.

Jag har också en dotter på snart 5 jordsnurr som redan älskar Oasen och dess möjligheter. En energisprudlande Prinsessa som både dansar FunkyKidz och tränar Crossfit.

Vidga dina vyer, våga prova och Oasen hjälper dig att hitta hem.

Kerstin heter jag!

50 år, mamma och nybliven mormor.

Jobbar som personlig assistent och hoppar in som vikarie i hemtjänstens nattpatrull samt dyker upp på Entré (matbutik) ibland.

När jag är ledig tränar jag. Eller gullar med barnbarnet. Jag är en triahtlet så en stor av del träningen läggs, utomhus men mycket av min träning sker på Oasen. Jag har tränat här sedan starten för här finns allt. Oasen har många valmöjligheter, gym och crossfit för den som gillar styrka, flera olika konditionspass, yoga och rörlighetspass för den som behöver bli smidigare. En alldeles fantastisk bonus är alla nya vänner jag fått här.

Jag tränar för att må bra, och det funkar! Trots tuffa motgångar kunde jag tack vare träningen på Oasen ta mej igenom IRONMAN Kalmar 2016. Man behöver inte träna hårt alltid men eftersom det finns så mycket att välja på, där alla kämpar på efter sin förmåga, kan man alltid hänga med.

På Oasen kan alla trivas. Häng med du också!

Annica Rosengren

Produktchef Ahlsell Sverige AB

Efter 18 års uppehåll från gymträning tog jag upp det för 2 år sedan. Till en början för att få ordning på kroppen, gå ner några kilon och ja…”tighta till det” lite här och där. Nu, två år senare, är anledningen en helt annan. Nu tränar jag för att få den där härliga känslan som infinner sig efter ett träningspass. Inget kan slå det. Jag är glad. Jag mår bra. Jag orkar mer. Koncentrationen är bättre. Jag är nästan aldrig sjuk. Dessutom har jag fått en massa nya vänner på köpet! Träning på Oasen är socialt. Här finns alla typer av människor, allt från 15-åringar till pensionärer.

Mixen tilltalar mig. Det är inget ställe bara för de vältränade, även om de såklart också finns här.

Att Oasen erbjuder många pass är viktigt för mig. Då livsschemat är pressat är det en fördel att kunna välja allt från morgonpass innan jobbet, till sena kvällspass. På senare tid har jag även vågat mig ner i ”boxen”. Det är hur kul som helst, och inte alls så svårt och hårt som jag trodde i början. En lyx att kunna ha även det valet varje dag tycker jag. Den variation av pass som erbjuds är enastående.

Här finns något för alla.

Sist men inte minst – alla instruktörerna! De är så inspirerande och bra. Utan dem hade Oasen inte varit detsamma

//Annica

Jessica Fridlund

31 år

BAKGRUND

Elitsimmare fram till jag var 16 år, därefter blev det fotboll. Jobbar som brandman. Tränar idag löpning, simning, cykling och crossfit. Har flertalet pallplatser i simning, löpning, hinderbana och triathlon, med bland annat VM-guld i hinderbana.

VARFÖR OASEN

Oasen erbjuder i princip allt! Inte bara olika träningsformer, utan även personlig hjälp med träning och kost. Dessutom är stämningen fantastisk! Personal och träningskompisar är alla glädjespridare, och det är en härlig blandning av ålder och personligheter. Men en sak har alla gemensamt: att pusha varandra i vått och torrt, oavsett om man är elitidrottare eller motionär.

Oasen erbjuder också aktiviteter för barn och har även ett dagis som mina barn tycker jättemycket om!

Jag älskar att man kan vidga vyerna och testa nytt på Oasen! Jag håller mest till på löppassen och i boxen, men har även haft möjlighet att testa på annat. Just mångsidigheten och, som tidigare nämnt, stämningen är några av anledningarna till att jag valt Oasen.

Ett val jag är väldigt stolt och glad över att jag har gjort.

Jag kan garantera att oavsett vad man vill träna och oavsett vilka mål man har så passar Oasen just DIG! Jag lämnar 2016 bakom mig med grymma resultat och siktar högt under 2017.

Utan Oasen hade det inte varit möjligt! // Jessica

Christina o Reinhold Lindberg

Att trivas på Oasen är lätt.

– Man känner sig alltid välkommen
– Ägarna har alltid tid och stanna upp för en pratstund.
– Fantastiska instruktörer som alltid peppar.

– Jätte roliga pass.
(Det märks att Instruktörerna lägger ner mycket tid inför passen och inte
minst härlig musik.
– Trevliga lokaler
– Vi som går på passen peppar varandra.

Vi tränar 3 gånger i veckan

– Måndagar Bodysculpt 75 min för Anette
– Onsdagar Cirkelträning 60 min + IW(spining) 30 min, båda för Kajsa
– Fredagar Ominia 40-45 min Anette ( det bästa är fredags drinken som vi får efter träningen)

Vårt mål med träning.

– Må bättre och på dom fyra år vi tränar har verkligen gett resultat.
– Social bit ( har lärt känna många fina medlemmar på Oasen några har blivit nära vänner)
– Rutiner i vardagen som pensionärer.

Med glädje rekommenderar vi MER än gärna Sports Club Oasen det är Trelleborgs BÄSTA gym.

Johan Melin

Jag känner mig alltid välkommen och är aldrig rädd för att fråga om olika pass, för ni på Sports Club Oasen svarar alltid vänligt och har stor kunskap om pass & träning.

Mitt mål hos Oasen är viktminskning och ökad ork genom att träna kondition blandat med styrketräning.

Med vänliga hälsningar

Johan

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Läs mer om vår integritetspolicy.