Weight trainer

Vi söker deltagare till PT programmet Weight Trainer, vi startar grupper var 3:e månad

TÄNK, NJUT, ÄT och TRÄNA med din personliga tränare.

  •  Enskild introduktion till weighttraiers koncept
  •  8 coachträffar med fokus på resultat och framgång
  •  24 träningstillfällen i smallgroup
  •  Vägning och kroppsmätning
  •  Personlig kostplan
  •  Hälsoanalys

Läs mer och anmäl dig här:

SAGAN OM MARIA

Minns ni Maria som jag berättade om i våras?

Eller ja hon berättade själv om sin fantastiska livsstilsförändring Maria kom till mig i början av året för att få hjälp med att leva mer hälsosamt efter inrådan av en kavat sjuksköterska Maria hade haft en tuff period och nyligen förlorat sin käre far Maria var kraftigt överviktig, trött i ryggen, ont i knäna, stel i kroppen, urusel kondition och allmänt trött på att känna sig sliten.

Träning, som är ca 30% av en viktminskning var hon ingen större fan av ”det där är nog inget för mig” Men se där hade hon fel…Med Marias envishet och mod att våga testa saker hon bara sett andra göra så är hennes utvecklingskurva när det gäller träning spikrak uppåt I dagsläget tränar hon med mig och Weighttrainergruppen två ggr i veckan samt så tränar hon på gym själva flera gånger i veckan.

Hon springer, hoppar, cyklar lyfter tunga vikter och gör Burpee som om hon aldrig gjort annat. Och hon gillar att träna 10000 steg/ dag satte jag som mål. Maria satte som mål att efter 10000 steg börjar hon räkna Kosten som är ca 70% av en viktminskning, ja där har Maria verkligen gjort en stor insats

Ingen diet eller svältkur men däremot slutat att småäta mellan måltiderna och framförallt så har hon slutat sponsra pressbyrån genom att inte dagligen köpa godis, läsk, bullar….. Idag 6 månader senare med Weighttrainers hjälp och framförallt genom Marias tydliga målbild ”under 70kg” så har Maria-och håll i er nu!!!

-Gått ner hela 45kg!! -Minskat sin fett% från 53.1% till 30,5% ( som kvinna bör hon ligga under 28%) Detta motsvara 42,3 kg fett. I början tappa Maria såklart även lite vätska och muskelmassa men dom siffrorna har nu vänt. Att kombinera en sund kosthållning med både styrketräning och konditionsträning är hemligheten.

Just det ja…..det farliga viscerala fettet som låg långt över mätbart värde på 20-och där låg det länge. Sjönk i början av sommaren till 19. Vilken seger. Och idag…..nere på 10 ( man bör ligga under 10) Otroligt glad för din skull Maria. Du är en sann förebild

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Läs mer om vår integritetspolicy.